2014. október 30., csütörtök

We want 'em! - Ikrek hadművelet! #2

Sziasztok!
Íme a következő rész. Arra gondoltam, hogy három naponta lehetne új, ami szerintem okés. Nem ígérem, hogy betartom mindig, és nem fog változni, de nagyon igyekszem, hiszen nekem is megvannak a magam szabálya, rendszerei.
Remélem, tetszik az új fejezet, hagyjatok magatokról jelet, kérlek. Köszönöm :)


2. fejezet

Winslow készen állt a változásra, ellenben a benne élő két legjobb barát, már koránt sem fogadta a dolgokat ilyen könnyen. Bethany megrökönyödve huppant le Leo ágyára, aki levágta a táskáját a földre, majd leült mellé törökülésben.
- Leo, ez katasztrófa. Mindenki azt hiszi, egy pár vagyunk, hála annak a plázapudlinak.
Beth hangja panaszosan csengett, kilátástalannak látta a helyzetet. Eddig sem volt valószínű, hogy bármiféle esélye lenne Heidinél, de most még inkább elvesztette bizakodását.
- Azért ez nem is olyan rossz - jött a válasz egy vállrántással.
- Tessék? Mi az, hogy nem is olyan rossz? - akadt ki Bethany, és feltolta magát ülésbe. 
- Gondolj csak bele! Eddig soha nem vettek észre minket. Chase és Heidi be fognak kerülni az iskola menői közé, és elfelejtenek minket. De ha mi is ott vagyunk, akkor közelebb kerülhetünk hozzájuk. Én ehhez bevállalom, hogy néha megfogom a kezdet. Amúgy is folyton együtt vagyunk.
- De hazudunk mindenkinek! És ha Chase meg Heidi pont amiatt nem vesz észre minket, mert azt gondolják, foglaltak vagyunk? - ellenkezett továbbra is Bethany.
- Beth, mi attól rájuk mozdulhatunk. Nem számít megcsalásnak, hiszen valójában nem vagyunk együtt. Majd azt mondjuk, nyílt kapcsolat. - rántotta meg a vállát ismét a fiú.
- Nem is tudom Leo...
Bethany zavartan fordította oldalra a fejét, nem akart semmi butaságba belekeveredni. Ellenben attól is rettegett, hogy amint Chase és Heidi népszerűvé válik, többé nem veszik észre Őket. Belehalna, ha nem szólnának hozzá többé mosolyogva azok a kedves ajkak, melyek közül ír akcentussal csúsznak ki a szavak.
- Kérlek, Beth! Te vagy a legjobb barátom.
Leo hatalmas, kék kiskutyaszemeinek soha sem tudott ellenállni, így akármennyire is ellenezte a dolgot, vonakodva bólintott. A srác örömében magához rántotta, és szorosan megölelte. Elméjében már körvonalakat öltött az illúzió, miszerint Chase izmos karjaiban tartja Őt, és lágy csókot lehel ajkaira.

Másnap ismét kávéval a kezükben mentek be a komor iskolaépületbe, mely szürkén magasodott a kisváros feje fölé. Unott hangulatban sétáltak be az ajtón, majd letelepedtek a folyosó egyik korlátja mellett. Bethany nekidőlt, míg Leo mellé állt, és pásztázta a környezetet.
Mindketten a két szőke buksit keresték, de ezt egyikük sem ismerte volna be. Közeledett ugyan feléjük egy szőke hajkorona, de az cseppet sem tűnt természetesnek. Bethany ismét zavartan ráncolta össze szemöldökét, mikor a szőkeség ismét megállt előttük, mint tegnap. Maya-ról sok minden elmondható, de az, hogy zárkózott, unalmas személyiség lenne, nem éppen. Ő a legszociálisabb lény az egész iskolában, a menők magja - és meglepően sokat jelenik meg mostanában körülöttük.
- Hogy van a kedvenc szerelmespárunk? - kérdezte mézes-mázas hangon, mire Bethany korholón pillantott Leora, amiért ebbe belerángatta.
Válasz érkezett volna a srác szájából, de Maya nem várta meg, hanem magával ráncigálta Őket az aula kiemelt szekrényeihez, ahol szokás szerint az iskola krémje gyülekezik. Beth és Leo lepetten konstatálták, hogy a két iker is ott ácsorog, kicsit talán kínosan is érezve magukat. Azonnal kedves mosoly villantottak a két jövevényre, akiknek a szíve elolvadt, csupán másik testvér üdvözlésétől.
- Szóval, Chase... - csúszott mellé Maya széles vigyorral. - Mit sportolsz, amivel ezeket az izmokat szereted?
A lány megtapogatta Chase felkarját, aki ettől szűkölve húzódott hátrébb, Heidi pedig kuncogva fordult oldalra. Bethany értetlenül állt a reakciók előtt, majd felpillantott legjobb barátjára, akinek kék szemei haragosan, figyelmeztetőn csillogtak a platinaszőkére. Magában üvöltött; szállj le a pasimról!
- Öhmm...az atlétika csapatban és a szertornásoknál voltam - hebegte a srác hátrébb és hátrébb húzódva Maya-tól.
- Meg röpiztél - egészítette ki Heidi kuncogva.
- Azt csak miattad.
Heidi elnevette magát, Bethany-nak nagyon tetszett mosolya, olyankor az orra is ráncba szaladt, szeme is boldogan csillogott. De sajnos nem csak Ő volt így ezzel, hanem az ott lévő többi pasi is. Luke, az igazgató fia igazán megbabonázottan pásztázta a lányt, amitől ezúttal Bethany-nak lett volna kedve üvölteni; szállj le a csajomról!
- És eldöntöttétek már, hogy itt mit fogtok csinálni? - jött a válasz egy másik sráctól.
Leo pontosan látta az ikreken, hogy utálják ezt a sok faggatózást, és még nagyobbra nőtt a szimpátiája irántuk ettől. Hiszen ezek szerint egyáltalán nem egoisták, inkább kedves páros.
- Én maradok a röpinél, meg talán a szertornánál - rántotta meg a vállát Heidi, mire Maya szélesen elmosolyodott.
- Akkor a csapatban találkozunk! Remélem, jól játszol, csajszi, nem veszünk be akárkit! - intette a platinaszőkeség.
Heidi ettől megingott. Most, hogy megtudta, ez a Barbie is ott játszik, már nem volt olyan nagy a lelkesedése szeretett sportja iránt. Maya Chase felé fordult, felhúzott szemöldökkel várta a srác válaszát.
- Atlétika. Imádok futni.
Egyszerű volt a válasz, Leo szíve mégis megdobbant, szélesen elmosolyodott, és akkor összeakadt a két kék szempár. Chase szélesen elmosolyodott, tekintete ismét az ajakpiercingre csúszott, amitől Leo zavarba jött, és automatikusan odakapott, hogy megdörzsölje.
- Haver, az atlétika csapat tök gáz. Focizz inkább! - szólalt meg Luke unottan.
- Én is atlétikára járok... - jegyezte meg halkan Leo, mégis mindenki odakapta a fejét.
Chase mosolytól ráncos szemekkel biccentett felé, majd közelebb akart lépni, hogy beszéljen Leoval, de Maya karon ragadta.
- Inkább menjünk órára!
Nem érdekelte, hogy Chase esetleg más fele tartana, mint Ő maga, belékarolva húzta magával. Heidi állította meg Őket, aki maga előtt keresztbe font kezekkel, határozottan eléjük lépett. Bethany-nak egyre jobban bejött ez a csaj.
- Nekünk törink lesz, nem arra megyünk. Majd összefutunk még.
Azzal meglökve Chase-t elindultak az ellenkező irányba. Bethany és Leo vágyakozva nézett az ikrek után, és mindketten lenyugtázták, milyen isteni hátsójuk és lábuk van.
- Lekörözi David Beckhamet! - suttogta Leo, hogy csak a lány hallja, aki komolyan ennyit válaszolt még mindig Hiedit figyelve:
- De még Mariah Carey-t és Tyra Banks-ot is egyszerre.

Azt viszont nem láthatták, ahogy Heidi félrerántja testvérét a szekrények takarásába, és aggodalmasan pillant fel rá.
- Te belezúgtál! - jelentette ki határozottan, mire Chase lepetten húzta fel szemöldökét.
- Maya-ba? Ennyire nem ismersz?
- Dehogyis! Nem arról a picsáról beszélek! Sokkal inkább egy kékszemű Ken babáról - mosolyog a lány mindent tudóan.
Chase kínosan megvakarta tarkóját, leszegte fejét, amitől a lány elégedetten megropogtatta hosszú ujjait.
- Figyelj, szerintem Ő is meleg.
- Csst, Heidi! - nézett szét aggodalmasan Chase a folyosón, nem hallotta-e valaki húga meggondolatlan szavait.
- Tudom, hogy senkinek nem szabad tudnia, de talán megértené, és elfogadná, hogy titkolnotok kell.
- Heidi... - szűkölt a srác leeresztett vállakkal.
- Nézd Chase! Leo nagyon jó pasi, nem tagadom, nekem is felkeltette az érdeklődésem, de mivel rám sem néz, ellenben tőled pillanatok alatt elpirul, így rá kéne mozdulnod.
- Neked bejön?
Chase szemei a kétszeresükre nőttek, húgát eddig nem ilyennek ismerte meg. Neki mindig is a makulátlan éltanulók jöttek be, de legalább az egyik testvér nem meleg.
- Hát nagyon nem néz ki rosszul.
- Szállj le róla, én láttam meg előbb! - nevette el magát Chase.
- Akkor nyiss is felé!
- És Bethany? Van barátnője - húzta el a száját.
- Nem azt mondtam, hogy dugd meg, csak nyiss felé!
Heidi kedvesen vállba lökte bátyját, majd nevetve kibújtak a szekrény mögül. Még így is sokan megnézték Őket, minden szem rájuk tapadt. Reménykedtek benne, hogy ez idővel el fog tűnni, és megszokják jelenlétüket, de egyenlőre Ők az új kiskedvencek, akikből mindenki akar egy darabot. 

8 megjegyzés:

  1. Na jó, imádtam. Szívem, te mindig képes vagy elkápráztatni, Leo pedig az én szívem csücske. Meg Chase. Jajj, imádom őket <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, gondoltam, hogy Ők lesznek a kedvenceid, Hugi :D

      Törlés
  2. De aranyooos lett. *---* Most ez megmosolyogtatott így hajnalban. :D Én máris imádom. :)) Nekem mindegy mikor hozod. Csak hozd :DDD
    plázapudli xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett, remélem, a következő is hasonló reakciót vált majd ki :)

      Törlés
  3. Jujj,ez nagyon jó! Végig mosolyogtam az egészet! Olyan aranyos!
    Nagyon várom a kövit! :D
    xxCg1(coolgirls egyik tagja)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, boldog vagyok, hogy elnyerte a tetszésed :)

      Törlés
  4. Nagyon siess a kövivel, mert tudni akarom a folytatást! Mondd, hogy a buliba összejönnek a fiúk! Vagy legalább egy csók elcsattan. Pls! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem árulhatok el semmit, csupán annyit, hogy igyekszem a kedvetekre tenni, ellenben követem a sztori alapfonalát:)

      Törlés