2014. november 5., szerda

We want 'em! - Ikrek hadművelet #4

Halihó!
Íme a következő rész, remélem, elnyerte a tetszéseteket. Beteljesül kívánságotok, de nem vágok a dolgok elébe, még koránt sem biztos semmi.
Jó olvasást, várom véleményeteket! :)



4. fejezet

Pénteken egész Winslow a két, modell külsővel rendelkező iker esti partijáról beszélt. Bárki, aki akart hivatalos volt, ami Maya-nak és kutyáinak nem igazán volt ínyére. Nem értették, miért kell a népszerűtlen gyíkokat is meghívni, de Heidi határozott egyénisége félretolta az útból őket, akár egy nem kívánatos, felugró reklámablakot.
Bethany és Leo hosszú órás, telefonbeszélgetés melletti készülődés után magabiztosan állt meg a megadott cím előtt. Végignéztek a nagy, fehérre mázolt házon, mely fa berakásával kedvesen hívogatta magához a vendégeket.
Közös megegyezés alapján fél órát késtek elegánsan, így bentről már szólt a zene, amikor megérkeztek. Kopogtak ugyan, de mivel esélytelen, hogy bárki is meghallaná, így beléptek az ajtón. Bent a ház még szebb volt, mint kintről tűnt. Bethany agyán átfutott, hogy féltené a bútorokat, de ahogy elnézte, még nem sok minden került a helyére. A falba szegeket vertek be, de még nem lógott rajtuk kép, a polcok üresen álltak volna, ha nem pakolják rájuk a piros műanyagpoharakat.
Chase-t pillantották meg, amint gondterhelt arccal néz körbe, majd bement a konyhába. Leo biccentett, így követték a srácot. Mindenfele emberek nyüzsögtek, miközben Chase éppen poharakat vett elő. Mikor megfordult, megpillantotta Leot, és azonnal szélesen elmosolyodott. Bethany jó előjelnek vélte, hogy Őt szinte észre sem vette a srác.
- Sziasztok! Örülök, hogy megérkeztetek - mosolygott rájuk kedvesen, miközben közelebb mentek a pulthoz. - Ez kész őrültekháza!
Sietős mozdulatokkal akarta kipakolni az asztalra a poharakat, de elejtette őket, amitől mérgesen csapta le a zacskót a pultra. Leo kuncogni kezdett, majd lehajolt, hogy segítsen összekapkodni a dolgokat. Chase hálásan mosolygott rá.
- Hé, lazíts! Ez a Te házibulid, majd megcsinálják maguknak a piát. Táncolj! - tette le a pultra a poharakat Leo.
Chase szélesen elmosolyodott, majd hálásan bólintott. Bethany szeretettel pillantott a két srácra, és reménykedett benne, hogy össze tudnak jönni minden nehézség nélkül.
- Rendben, de előbb... - vett maga elé három poharat - ...csinálok nektek egy halálos, Chase-féle Sex on the beach koktailt!
Leo agyán átfutott, hogy neki a szoba is tökéletesen megfelelne. Chase pillanatok alatt összekeverte az összetevőket, és még játékosan dobálgatta is a poharakat. Szépen kiparodizált egy szakképzett pultost, amint ügyetlenül dobálgatta, és bénán, épp' hogy elkapta a shakert. Mindhárman nevettek, mikor kitöltötte a pohárba készített jégre a folyadékot.
- Kóstoljátok meg! Ez a specialitásom.
Letette Leo és Beth elé a poharakat, majd felemelte a sajátját. Koccintottak, és mindhárman belekortyoltak az italba. Leo elismerően bólintott, míg Beth hangot is adott az ízlelőbimbói által átélt mámornak:
- Chase, ez isteni!
A srác színpadiasan meghajlott, amitől Leo egyre jobban beleszeretett. Most azonnal meg akarta csókolni, de nem lehetett. Bementek a nappaliba, ahol Heidi táncolt éppen egy sráccal, és közben nagyokat nevetett. Bethany szíve összeszorult, kétségbeesetten pillantott fel Leora, aki sajnálkozva húzta el a száját.
A táncolás mindenkit kimelegített, de legjobban Bethany-t, aki nem sokáig bírta nézni, ahogy Heidi szórakozik, de nem vele. Tudta, önzőség, amit érez. Nem sajátíthatja ki Heidit, amikor a szőke mit sem tud érzelmeiről, de akkor is úgy érezte magát, mint akit átvertek.
- Nekem ehhez még kell pár pohár pia - kiabálta Leo fülébe, mielőtt kiment volna a konyhába.
Töltött magának egy negyed pohárral az egyik italból, majd a pultnak dőlve kortyolgatta. Mikor elfogyott, megismételte a mozdulatsort, és érezte, hogy lassan elég lesz, vagy a homályos látása átvált a hányingerbe is.
Jobban érezte magát, hát visszacsapódott a többiekhez. Leo és Chase éppen táncoltak, Heidi pedig felszívódott. Félelemmel töltötte el, hogy talán eggyel magasabb szintre lépett a sráccal, de amint körbejáratta tekintetét a házban, meglátta azt a fiút.
Megkönnyebbülten fújta ki a levegőt, majd egy lágy kéz ragadta meg a vállát, amitől kérdőn fordult hátra. Éppen szenvedésének oka mosolygott rá kedvesen. Bethany szíve nagyot dobbant ezt látva. Heidi intett neki, hogy kövesse, amit szíves örömest megtett.
A konyhába mentek, ahol a szőke összekapkodott pár tiszta, műanyagpoharat, majd megfogott néhány üveg sört is.
- Mit szólnál, ha kihívnánk azt a két jómadarat? Megsúgom, Chase őrülten béna beerpong-ban. Nem is értem, pedig Ő is ír lenne... - kuncogott Heidi.
 - Rendben.
Bethany készségesen lepakolta a dohányzóasztalt a nappaliban, hogy Heidi le tudja tenni a dolgokat kezéből. Ujjongás lett, amikor felismerték, mi készül itt.
- Beth-szel kihívtuk Leot és Chase-t. Ígérjük, kíméletesek leszünk, srácok, nem alázunk meg titeket nagyon - Heidi kihívón nézett a két srácra, akik megbeszélés nélkül rábólintottak a kihívásra.
Heidi és Bethany kipakolták négy-négy soros háromszögekbe a poharakat, míg a srácok megtöltötték Őket sörrel. Mindenki köréjük gyűlt, és "meglepő módon" Maya Chase-be karolt, aki kedvesen arrébb taszította azzal az ürüggyel, hogy játszani szeretne.
- Hölgyeké az elsőbbség - dobta Heidi kezébe a labdát Chase.
A szőkeség Bethany kezébe adta, hogy kezdjen, amitől Beth idegesen pillantott Leora. Még soha nem játszott ilyet, de már látta, hogyan kell, így próbált beletalálni egy pattintással a srácok egyik poharába. Sajnálatos módon lepattant a pohár széléről a pingpong labda.
- Semmi gáz, előnyt adunk nekik - lökte oldalba játékosan csípőjével Heidi.
A srácokon volt a világ - vagyis a suli - szeme. Náluk Leo kezdett, aki nyelvét kidugta oldalt koncentrálás közben, és megnyalta ajakkarikáját, amitől Chase gyakran pislogva pillantott oldalra. Leo elpattintotta a labdát, mire az beletalált a középső pohárba. Chase örömében felkiáltott, majd magához szorította a srácot, akinek ettől lepetten kerekedett ki a szeme, de férfiasnak tettetve magát határozottan visszaölelte a szőkét.
- Iszod az elsőt, vagy inkább én? - kérdezte felemelve a poharat Heidi.
- Legyen a tied.
Bethany figyelte, ahogy a lány egy légvétellel lehúzza a piros pohár tartalmát. A pasik ujjongatni kezdtek, imponált nekik, hogy Heidi tud inni - de hisz ír, mit is vártak. A lány megfogta a labdát, majd határozottan eldobta, amely azonnal beletalált a háromszög felső csücskébe. Elégedetten pacsiztak le Bethany-val, majd figyelték, ahogy Chase megissza a sört. Fintorogva tette oldalra a poharat, soha nem volt oda ezért az italért. Erre persze jöttek a viccelődések származására vonatkozva.
A játék mindenki figyelmét lekötötte, a levegő vibrált a nappaliban. Chase és Leo előtt már csak egy pohár éktelenkedett, míg a lányoknak még volt 4 teli pohara. És akkor Heidi pattintás nélkül beledobta a labdát az utolsó pohárba, amit Leonak kellett meginnia.
Heidi és Bethany megölelték egymást, és úgy ugráltak, míg mindenki ujjongatott körülöttük. Leo és Chase kedvesen mosolyogtak egymásra, majd lepacsiztak.
- Csak hagytuk magunkat - rántotta meg a vállát Chase játékosan.
Utálta a sört, mert valahogy azt soha nem bírta szervezete, ellenben a töményebb piákkal. Most is érezte, hogy kezd kicsit rosszul lenni. Elnézést kérve felsétált az emeletre. Leo aggodalmasan figyelte, kedve lett volna utána menni, de nem akart egy loholó kiskutyának tűnni, így inkább a lányokhoz ment őszintén gratulálni.
Heidi aggodalmasan pillantott körbe bátyját keresve, de nem csüggedt, mikor nem találta. Ha rossz dolog történne vele, érezné. Hívhajuk egyfajta szupererőnek is a köztük lévő szoros ikerkapcsolatot.
A parti megállíthatatlanul ment tovább előre, az alkohol egyre nagyobb mennyiségben tűnt el a konyhából, és biztosan nem azért, mert kiömlött. Bethany éppen Leoval táncolt, szemével Heidit keresve, amikor sikeretlen sóhajjal ajkain pillantott fel legjobb barátjára, aki elbambult Beth vállán.
- Min agyalsz ennyire? - kérdezte füléhez hajolva, hogy a hangos zenében is meghallja a srác. Leo szemrehányó pillantással válaszolt, amitől a lány szélesen elmosolyodott. - Tudtam. Miért nem keresed meg?
- Hogy nézne már az ki? - húzta fel Leo a vállát kínosan.
- Sehogy. Megkeresed, és ha szerencséd van, kettesben lehettek kicsit...sőt, ha igazi ír manó, akkor lesz akkora mázlid is, hogy részeg, és rád mászik. - Leo elnevette magát, majd szeretettel megcsóválta fejét legjobb barátnőjének, akivel gyermekkoruk óta együtt beszélik meg gondjaikat. - Menj már, ne várasd meg a szőke hercegedet!
Bethany előre taszította Leot a lépcső fele, amitől a srác kedvesen hátramosolygott, majd megindult fel. Bethany elégedett vigyorral meredt rá. Szemével Heidit kereste, és mikor meglátta, csatlakozott hozzá, így együtt ugráltak tovább a zene őrjítő ritmusára, kiabálva a szövegeket.
Leo eközben félve lépkedett az ismeretlen terepen, ahova látszólag nem engedték fel a bulizókat. Egy lámpa sem égett, csupán a folyosó ablakáról szűrődött be némi fény, amelyet az utcai világításnak köszönhetett. Ajtók sorakoztak mindenfele megszabott közönként. Mindenhova bekopogott, majd benyitott, ugyanis hiába hallgatózott, a földszinten túl nagy volt a hangzavar.
A harmadik szobába benyitva kellemes félhomályba érkezett, mely hívogatta magához. Az ágyon egy alak feküdt, akinek fejét ugyan eltakarta egy párna, melyet oda gyömöszölt, mégis megismerte. Halkan csukta be maga mögött az ajtót, majd beljebb lépett. Nem akart zavarni, de már nem táncolhatott vissza.
Ledőlt az ágyra Chase mellé. Könyökén tartotta magát, hogy a másik felé tudjon fordulni. A szöszi ebben a pillanatban megérezte az ágy süppedését, így arrébb csúsztatta az eddig védelmet nyújtó párnát, és fél szemmel fel tudott pillantani Leora. Ő ugyan nem látta Chase arcának nagy részét, száját sem, azt mégis észlelte a kék szemek körüli kedves ráncokból, hogy a fiú mosolyog. Ezt jó előjelnek vette.
- Zavarok? - kérdezte óvatosan.
- Dehogyis.
A válasz minden kétségét eloszlatta, így előre fordult, és két könyökén támaszkodott maga mögött. Végigmért a még kicsit üres szobán. A polcok még üresen virítottak, csupán pár szentimentálisnak tűnő kép díszelgett rajtuk. A nyitott szekrényajtó belső része ellenben már tele volt ragasztva poszterekkel, amitől szélesen elmosolyodott. 
- Mi az? - pillantott fel rá Chase még mindig a párna védelméből.
- Jók ezek a poszterek. Hogy fér össze David Beckham, a One Direction és Zac Efron? - kuncogott. 
- Most kinevetsz? - húzta vissza fejére a párnát Chase.
Leo nevetni kezdett, de csupán a dolog abszurditásától, hisz az Ő falán is akad pár kép róluk. És az, hogy Chase eldugta Őket, sok reménykeltő gondolatot eredményezett Leo fejében. Ismét a srác felé fordult, majd óvatosan elemelte fejétől a párnát, amitől az hunyorítva pislogott rá. Leo szeretetteljes mosollyal pillantott le rá, majd halkan beszélt a közelség miatt, ami látszólag nem zavarta Chase-t.
- Dehogyis. Nekem is vannak ilyenek...imádom David Beckham hátsóját.
Lehet, ezzel most saját maga ellen játszott, de Chase szemei sokkal inkább lepetten kerekedtek el, mintsem undorral. És az is sokat elárult, hogy beszéd közben le sem vette szemeit Leo mozgó ajkairól.
- Úgy érted...? - hebegett idiótán, mire Leo csak kedvesen bólintott. - De barátnőd van! - nyögte ki végül, ami a legjobban aggasztotta.
Leo nem akart hazudni Chase-nek, de nem is akart kimondani semmit sem, így csupán megrázta a fejét, majd közelebb hajolt a sráchoz. Rettegett attól, hogy elutasítást kap, így nem is mert tovább közeledni. Ellenben zöldlámpát kapott, amikor Chase hátrább billentette fejét, hogy ajkaik közelebb legyenek, miközben szemét le nem vette Leo szájáról.
Leonak több sem kellett, oldalra döntötte fejét, és lágyan csókolta meg Chase-t. a párna végképp oldalra került, amikor a szőke élvezettel tapasztotta kezét Leo arcára. Homloka ráncba szaladt, amint ajkaik harmonikusan kezdtek mozogni, de nem kapkodtak el semmit sem. Bőréhez simult a hideg ajakkarika, ettől kedve lett volna felszisszenni, de felettébb tetszett neki. Leo szabad kezét Chase derekára simította, néha megszorította, amikor kontrollálta magát, hogy egy mozdulatot se siessen el.
Lassan hajolt el, de nem jutott messzebb kb. 10 centinél. Lágyan pillantottak egymás szemébe. Leo szíve ki akart szakadni mellkasából, amiért végre megkapta szertetett ír manóját.
- Szóval David Becham hátsója? - kérdezte játékosan Chase.
- A tied ezerszer jobban tetszik - nevette el magát Leo.
Chase kuncogva felhajolt, és egy lágy puszit nyomott a srác ajkaira.

Heidi megszédült táncolás közben, amitől Bethany idegesen kapott derekához. A szőkeség halántékához nyúlt, miközben próbálta rendezni a millió érzelmet, amely elárasztotta. Határozottan izgalmat és szeretet érzett, de ez egyértelműen nem Őt kerítette hatalmába. Inkább fejbe csapta a semmiből a sok pozitív érzés.
- Heidi, jól vagy? - aggodalmaskodott Beth.
A szőkeség rá emelte kék íriszeit, majd szélesen elmosolyodott. Elégedett volt, de az idegen érzés még mindig ott tobzódott testében, gyomrában pillangók éledeztek.
- Valami nagy dolog történik éppen - jelentette ki elégedetten.
- Tessék? - ráncolta zavartan homlokát a vörösség, és komolyan megijedt, hogy Heidi sokkal többet ivott a kelleténél.
- Nem számít.
Jött a válasz egy vállrántással, majd Heidi ismét megragadta Beth kezét, és ugrálva folytatták a táncolást. De belül nagyon is érezte, hogy valami hatalmas horderejű dolog robbant be az előbb, és nagyon reménykedett, hogy igaza legyen. Ki kell faggatnia Chase-t, amint lehet!

6 megjegyzés:

  1. Ennél már nem is lehetnek édesebbek :DD Vagy mégis? :3 Leo és Chase lesz a halálom.
    Túl sok boldogság hormon. Ez kell nekem :D >.< Ilyenkor észre sem veszem, hogy elmosolyodom. Mindig csak az adott rész után esik le, hogy beszippantott a történet :D
    Jó ez az ikres megérzés :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy ennyire le tudlak kötni, de addig örülj, amíg minden happy. az ikres megérzéssel, pedig tervezek még egy-két dolgot :P

      Törlés
  2. Nemár, annyira édik! Imádom!!!!

    VálaszTörlés
  3. Végre Végre!! Leo-ék annyira édesek ^^ és csak mellékesen, David Beckham az álompasim :3
    Várom a folytatást :))) x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Boldog vagyok, hogy így gondolod, és mellékesen; nekem is. De ezen kívül még a melegeké is, ahogy Zac Efron és a 1D is. Kutattam kicsit ebben a témában :D

      Törlés