2014. november 8., szombat

We want 'em - Ikrek hadművelet #5

Halihó!
The reason, amiért írok, hogy íme itt az új rész, ÉS nem mellékesen feltettem az első Shorty-t, a Voodoo doll, amiből még lesz több is, de ígérem, izgalmasabb, boldogabb és hosszabb variációkat is alkotok majd minden témában. A sztorik pontban követhetitek ezeket, remélem, tetszett, ahogy ez a rész is fog.
Jó olvasást a pink love-felhőben! :)



5. fejezet

Ha látszódna is a nap a felhőktől, akkor sem melengetne semmit ilyen reggel. Leo és Beth együtt sétáltak az iskolában kellemesen meleg papírpoharaikkal kezükben, ahogy az megszokott volt. A népszerűség ára, hogy sokan integetnek nekik, akik eddig észre sem vették őket, és olyan emberektől kapnak irigykedő pillantásokat, mint Ők voltak régen.
Furcsa tekintetekben is bővelkednek tekintve, hogy egy párnak minősülnek mindenki szemében, de nem fogják egymás kezét, és még egy csók sem csattant el nyilvánosan soha. Mindenki szerint különös, azonban nem firtatták a dolgot, tekintve, milyen aranyosak együtt: a piercinges, rikító kék szemű srác, meg a vörös, különc lányka.
- És mi lesz ma veletek? Odamész Chase-hez, és megcsókolod, vagy mi? - kérdezte Bethany az iskolától nem messze.
- Beth! - nézett szét egyből aggodalmasan az utcán Leo, de szerencsére senki nem volt hallótávolságon belül.
- Mi van? Együtt vagytok, nem? Hiszen nyálat cseréltetek, meg lelkiztetek kicsit péntek este. Ez úgy hangzik, mint egy kapcsolat eleje Einstein - jött elő a lány cinikus humora.
- Nem, ez úgy hangzik, mint egy egyéjszakás dolog, Sherlock! - vágott vissza feljebb húzva sálját Leo.
- Tudtommal nem feküdtetek le, szóval... - rántotta meg a vállát Beth.
- Nem, Bethany, nem feküdtünk le, de ami történt, az csak ránk tartozik. És különben is! Megvárom, Ő hogyan viszonyul hozzám, és majd utána boncolgathatjuk, hogy mi van köztünk pontosan.
Bethany csak megrántotta a vállát. Leszbikusságából adódik, hogy nem nagyon érti meg a másik nemet, és nem igazán tudja meghatni Leo érzelmi sinus függvénye, amely napról napra vesz fel más hullámvölgyet, illetve hegyet.
Megérkeztek a sulihoz, és  Maya integetésére, a menő szekrényekhez kényszerültek menni, ahol Chase és Heidi is álldogált. Heidi széles mosollyal üdvözölte Őket, de testévre csupán orra alatt motyogott leszegett fejjel. Amikor felpillantott, csupán Leora nézett, megcsillantak szemei, majd ismét elkapta tekintetét. Beth kérdőn nézett legjobb barátjára, aki teljesen összezavarodott.
- Srácok, a partitok tök állat volt pénteken. Imádtam - simította Maya Chase vállára a kezét, aki kedvesen lerázta azt egy elnéző pillantással, de a lány mintha észre sem vette volna, fecsegett tovább. - Bár az kicsit furcsa volt, hogy nem szabtatok limitet, ki jöhet és ki nem. Én biztos nem engedtem volna be azt a sok nyomit... - rántotta meg a vállát, mire Heidi karba fonta kezeit, és úgy felelt:
- Arra nem gondoltál, hogy pont azért volt olyan jó, mert bárki eljöhetett?
- Miért, szerinted ez az indok? Ugyan, Hi drágám, ez butaság! - lökte hátra Maya Heidi szőke tincseit válláról, mire a lány távolságtartón lépett egyet hátra, hogy Maya ne érje el.
- Heidi, nem Hi! És tudtommal, nem vagyok sem a lányod, sem a csajod, hogy ledrágámozz! - nyögte be Heidi morcosan.
Bethany a bajsza alatt kuncogott, miközben próbált úgy tenni, mintha a srácok érdekfeszítő tapasztalatait hallgatná a spotéletről. Imádta Heidi határozottságát, kemény személyiségét. Ezek szerint csak kevesek kiváltsága, hogy Hi-nak hívhatják, és Beth közéjük tartozik, amely melengette szívét. Az pedig kiváltképp lenyűgözte, ahogy kimondta a "csajod" szót.
Maya csak kuncogott kicsit - amely önmagában olyan hangosra és harsányra sikeredett, hogy üvöltött belőle, Ő akar mindig a középpontban lenni. Heidi csupán megforgatta szemeit, majd bejelentette, hogy Ő indul órára. Természetesen Chase is vele tartott.
Leo a szőke fogadtatása után nem tudta, hogy örüljön vagy inkább féljen, hisz hétfő révén együtt van az első órájuk.

A második viszont Bethany-val volt közös az ikreknek. Ilyen órákon Beth mindig retteg, hogy valami béna dolgot csinál - pláne matekon -, és Heidi kineveti, pedig tudta nagyon jól, hogy a lány jó barátjának tartja, és közel engedi magához, mégis fél már csak a gondolattól is, hogy valamivel eltaszíthatja magától Őt. Mondjuk azzal, hogy bevallja neki rézelmeit.
Óra után viszont Heidi kézen ragadta, és kedves mosollyal indult el vele a következő terem felé, de a folyosón megállította.
- Figyelj, amit Maya-nak mondtam a nevemről, az csak rá vonatkozott, ugye tudod? - kérdezte kedvesen a szöszi.
- Igen. Tudod, király, hogy ennyire nyíltan kimondasz mindent, én képtelen vagyok erre - szegte le kicsit a fejét Beth.
- Talán az ilyen ír dolog... - nevetett Hi, mire Bethany ajkai is mosolyra húzódtak.
- De Chase nem ilyen...Ő inkább csendes.
- Igen. Ez meg iker dolog - rántotta meg a vállát Heidi.
- Ezt hogy érted?
- Tudod, az ikrek osztozkodnak sok dologban, köztük a személyiségben is. Nálunk ez úgy néz ki, hogy én szókimondó, kicsit talán ellenséges és magabiztos vagyok, míg Ő beletörődő, elfogadó, nem kötekedő. Ellenben én éppen ezért nem nyitok az emberek felé, de Ő könnyen ismerkedik, és mindenki szereti.
Bethany kimerítő magyarázatot kapott az ikerség egyik oldaláról, de biztos volt benne, hogy ez az egész itt nem merült ki.
- Mesélnél még ilyenekről? Ez nagyon érdekes - mosolygott kedvesen a lány.
- Csak, ha nem mondod vissza a tesómnak. Kiakad, ha megtudja, hogy kibeszéljük - nevette el magát Hi.
- Bízhatsz bennem - felelte teljesen őszintén Bethany.
- Hát, Chase-nek mindig is fontosak voltak érintések, a testi érintkezés, közelség. Nagyon ragaszkodik tárgyakhoz, és helyekhez. Ezért viseli meg a költözés jobban, mint kéne, és mái napig ott van az éjjeli szekrénye felső fiókjában a kismacija.
Mindketten elnevették magukat. Ez valamiféle meleg dolog lehet - gondolta magában Bethany, ugyanis Leo is nagyon ragaszkodik a kedvenc cicás pólójához. Gyakran alszik abban, vagy csak rohangál otthon. Azonban Beth ezek alapján Heidit is kielemezte magában, és meglepően sok leszbikusokra jellemző vonást talált a lányban. Kemény, magabiztos, akaratos, férfias személyiség, amely vagy azt jelenti, hogy a saját neméhez vonzódik, és egy azonos nemű kapcsolatban az irányító szerepet tölti be, vagy azt, hogy egy szívtipró, aki kihasználja a pasikat, de nem szeret bele senkibe sem.

Eközben, mikor kicsengettek Chase megvárta, míg Heidi lelép Bethany-val, majd megindult Leo keresésére. Nem bírta tovább a távolságot köztük, muszáj volt újra megérintenie Őt. A főfolyosón állt, és várta, mikor megy már arra a piercinges srác. Mikor meglátta, villámgyorsan elkapta karját, és berántotta a takarítók szertárába mellettük.
Leo lepetten ráncolta homlokát, mikor Chase szemébe nézett, aki féloldalasan mosolygott rá.
- Chase, miért húztál be ide? - kérdezte gyanakvón.
- Én csak...csak... - hebegte a szőke, kínos lett volna kimondani, hogy kötődik Leohoz, hiszen lehet, hogy érzelmei nem lelnek viszonzásra, és Leo csak jól akarta érezni magát egyszer vele...csak ennyi.
- Hé, nyugi. Éppen azon gondolkoztam, hogyan láthatnálak - állt hozzá közelebb Leo, mire Chase azonnal felkapta rá tekintetét. - Miért voltál velem olyan furcsa reggel?
- Mert...- sóhajtott - mert tudom, hogy titkolnunk kell ezt, hiszen az én szüleimnek fogalmuk sincsen semmiről, és neked is barátnőd van. Szóval megértem, ha csak egyszeri eset volt, ígérem, nem mondom el senkinek - hadarta el a dolgokat.
Leo szeretetteljesen elmosolyodott a Chase szeméből áradó érzelmeken. Még soha nem találkozott egy emberrel sem, aki ennyire önzetlen és gyönyörű lett volna. Lágyan simította kezeit a szöszi arcára, aki ettől megnyugodott, és megbabonázva meredt Leo íriszeibe.
- Rendben, tartsuk titokban, de én nem csak egy részeges csókot akarok tőled. Annál sokkal többet - halkította le vészesen hangját.
- Reménykedtem benne, hogy ezt mondod - suttogta Chase. - Heidi falaz nekünk. Megkértem, hogy rángassa el Bethany-t, hogy megkereshesselek.
Leo szélesen elmosolyodott, nem akarta elárulni, hogy lényegtelen lett volna, hiszen így akárhányszor Ők ketten lopnak pár romantikus percet, Bethany Heidivel lehet. Így két legyet ütnek egy csapásra.
 - Heidi tud rólunk? - kérdezte egyre közelebb hajolva, csókra készen, így Chase alig tudott normálisan beszélni. Leo élvezte, hogy játszhat a másik önkéntelen reakcióival.
- Ké-kénytelen voltam elmondani neki. Érzi. Ez ilyen iker dolog. Néha érezzük egymás érzelmeit, ha azok nagy horderejűek.
- Tehát én a csókommal nagy hatást gyakoroltam rád? - játszott még egy kicsit Leo, élvezve a pillanatot.
- Igen, de ha nem csókolsz meg most rög... - akart belekezdeni ingerültebben, de Leo elhallgattatta.
Lágyan érintkeztek össze ajkaik, amelyek régi szeretőként üdvözölték egymást. Örömmel táncoltak együtt ismét. Mindkettőjük lelke megnyugodhatott, hogy a másik is többre vágyik, nem csupán egy részeg csókra.
Leo a polcnak tolta Chase-t, aki önkívületi állapotban csókolt vissza, miközben kezeit a barna tincsekbe túrta. Leo keze egy pillanatra megindult lefele, a szőke fenekére, de amikor rájött, hogy talán ez még korai, megállt, és visszaigazította az izmos derékra.
Áldotta az eget, hogy egy ilyen tökéletes embert fogott ki magának, mint Chase, miközben a szöszi örült, hogy megtalálta a minden szempontjának megfelelő személyt, aki iránt még gyengéd érzelmeket is táplál - valamint ezek viszonzásra lelnek.

4 megjegyzés:

  1. Elfelejtettem írni a Voodoo babáshoz. Ami amúgy nagyon tetszett. *-* De tényleg fantasztikus volt. Akárcsak ez a rész *-* Úgyhogy imádom.

    VálaszTörlés