2014. november 11., kedd

We want 'em - Ikrek hadművelet #6

Sziasztok!
Letelt a három nap, megjött a következő rész. Kíváncsian várom véleményetek Leo és Bethany barátságáról. Úgy vettem észre, hogy nem szívesen jeleztek vissza nekem. Hálás vagyok az eddigi kommentekért, remélem, a többieknek is tetszik csendességük ellenére.
Jó olvasást! :)



6. fejezet

Chase-sel ellentétben Leo szobájáról nyíltan üvöltött, hogy egy meleg pasi lakik benne. A szobában totálisan rend volt, egyetlen focista utalás sem jelent meg, sötétkék helyett, inkább babakék dominált, és a falai is nyíltan hirdették pasi-ideáljait.
Bethany törökülésben foglalt helyet Leo ágyán, míg a srác mellette dől el. Da Vinci gazdája hasán terpeszkedett, és mindkét jelenlévő cirógató kezeit élvezhette hasán és fején.
- Szóval Chase most azt hiszi, hogy miattam nem lehettek együtt nyíltan? - összegezte Bethany a dolgokat.
- Részben, de ha tudná is, hogy nem vagyunk együtt valójában, akkor sem lenne semmi máshogy. Nem tudhatja meg senki, ami köztünk van, mert akkor Ő kerül bajba. A bulin is láttam, hogy a posztereit a szekrénye belsejébe ragasztja. Gondlom, nem preferálnák a szülei, hogy meleg - magyarázta Leo, miközben megvakarta Da Vinci füle tövét. Ettől a cirmos elégedetten dorombolni kezdett, észre sem vette, hogy Beth keze már nem érintkezik bundájával.
 - És ki a domináns köztetek? - kérdezte izgatottan a lány. 
- Tessék? Beth, még nem feküdtünk le!
- Tudom-tudom. De ha megtörténni, ki lenne az? Vagy alapból, ki az? Te vagy Chase?
Leo kicsit gondolkozott, hisz ebbe még nem gondolt bele, de nem árt, ha magában is tisztázza. Átgondolta a titkos találkákat Chase-sel, és sóhajtva nézett fel Bethany-ra.
- Azt hiszem, én vagyok az.
- Te? Viccelsz? - nevette el magát a lány.
Leo döbbenten engedte el Da Vincit, aki ettől zavartan kapta fel fejét, majd talpra állt, és morcos tekintettel próbálta rávenni gazdáját a további kényeztetésre.
- Miért?
- Leo, Te olyan meleg vagy, mint kályha! 5.-ben királylánynak öltöztél Halloweenkor, rémlik? - emlékeztette nevetve Bethany.
Da Vinci megunta a szemrehányó pillantást, amely látszólag hasztalan volt, így dagasztani kezdte Leo hasát, mielőtt visszafeküdt volna rá.
- Te meg Smurfnek! És? Ez nem bizonyít semmit. Bár megjegyzem, elég gáz voltál talpig kékre mázolva - nevetett immáron Leo is, amitől Da Vinci megakadt a dagasztásban.
- Elmész a francba! - játszotta a sértődöttet Beth, de alig tudta visszafogni kacaját.
- És miről beszélgettek Heidivel? Magadba bolondítottad már? - kérdezte Leo ismét Da Vincihoz nyúlva, aki azonnal hanyatt vágta magát.
- Főként Ti vagytok a téma Chase-sel. Ő mesél inkább. Már nagyon sok mindent tudok róla. Igazán nyílt csaj, csak kemény, és így nem sokan jutnak el oda, hogy meg tudják ismerni. Azt mondta, nagyon bír - áradozott Beth örömmel.
- Akkor van esélyed nála! - örült meg Leo, de Beth elkomolyodott, és sóhajtott egyet.
- Nem hiszem. Mesélt nekem Írországról is. Megemlített pár srácot, akiknek bejött.
- Dicsekedett? - kérdezte kikerekedett szemekkel a fiú.
- Nem, dehogyis. Inkább kinevette Őket, azt mondta, utálja a nyomulós pasikat, akik nem veszik komolyan. Beismerte, hogy nehéz egyéniség, és ezért sokan feladják. Ezért nem akar barátot - magyarázta Bethany Leo szemébe nézve, aki ettől széles mosolyra húzta ajkait.
- De hát ez remek! Beth, én meleg vagyok, mégis jobban értem a leszbiket?! Kiábrándult a pasikból, tehát talán hajlandó csajokhoz menekülni.
Bethany lepetten nézett le ölébe, erre még soha nem gondolt. Ő egyszerűen csak rájött, nem hitte, hogy így is kialakulhat a saját nemhez való vonzódás. Leo lejebb tolta combjaira Da Vincit, hogy fel tudjon ülni, de a cicát látszólag addig nem izgatta a mocorgás, míg simogatják.
- Istenem, Chase olyan tökéletes. - szegte hátra a fejét Leo, miközben bárgyú vigyorral lehunyta szemeit.
- Fülig szerelmes vagy - kuncogott Beth.
- Persze, amikor a világ legjobb pasija az enyém, és csak az enyém - sóhajtott vágyakozva.
Bethany kicsit csalódott volt, amiért Ő nem élvezheti ilyen módon Heidi társaságát, de örült legjobb barátja boldogságának.
- Megfogtad már a fenekét? - kérdezte izgatottan a lány.
- Nem. Még nem mertem. Féltem, hogy korai lenne - vörösödött el a srác.
- Pedig szerintem élvezné. Chase nem az óvatosság híve.
- Miért vagy benne ilyen magabiztos? Lehet, velem lassítani szeretne - rántotta meg a vállát Leo zavartan.
- Kétlem. Az unalmas, Ő pedig nem egy unalmas személyiség.
Leo sóhajtva döntötte oldalra a fejét, és belegondolt, mennyire élvezi a forró csókokat Chase-sel.
- Rendben, megfogadom a tanácsodat. De amúgy a felsőtestét már nagyon ismerem - nevette el magát.
- Gondolom, mindig ott tapogatod - kacagott Beht, amitől Leo zavarba jött, de hamar korrigálta.
- Ha tudnád, milyen izmos, és a hasa alján...
- Juj, nem érdekel! - szörnyedt el Bethany, amint a meleg ínyencségek jöttek szóba. Leo jót nevetett ezen. - Nem furcsa, hogy nincs semmi felül...ott? - kérdezte a lány összeráncolva orrát.
- Nem. Miért lenne furcsa?! Nem tudom, milyen egy lánnyal, szóval nincs mivel összehasonlítani.
Leo lazán beszélt, még egy vállrántást is belevitt a dologba, de magában belegondolt, milyen lehet egy lánnyal csókolózni. Biztosan teljesen más, mint egy pasival, és kíváncsi volt, vajon érez-e valamit, bár erősen kételkedett benne. Szeme sarkából Bethany-ra sandított, aki kedvesen cirógatta Da Vinci buksiját Leo ölében.
- Beth... - kezdett bele, de elhallgatott.
- Hmm? - dünnyögte a lány, de nem nézett fel rá, a cicusra figyelt.
- Ez hülye kérdés lesz, de megcsókolhatlak?
Bethany keze megállt Da Vinci bundáján, amitől az állat érdeklődve pillantott fel. Zavartan nézett Leo szemeibe, aki önmaga is kételkedett a dologban. Beth azonban nem tudta hova tenni a dolgot, de arra gondolt, hogy ez jó próba lenne arra, hogy valóban csak a saját nemükhöz vonzódnak-e.
- Miért? - szűkölt.
- Tudni akarom, milyen egy lányt csókolni. Téged nem érdekel, milyen egy pasit? - kérdezte Leo egyszerűen.
- De. - hebegte a lány zavartan. - Mikre rá nem veszel? - sóhajtott fel, mikor megadta magát. - Először legyünk egy pár, aztán csókoljuk is meg egymást...ha nem tudnám, hogy fülig belezúgtál Chase-be, azt hinném, így akarsz felszedni.
Mindketten elnevették magukat erre az abszurditásra.
- Persze, Beth, csak érted dobog a szívem - színészkedett dramatikusan Leo, mire a lány elnevette magát.
- Fogd be, és csókolj meg!
Leonak több sem kellett, a lány ajkaira nyomta sajátját. Da Vinci nyávogással jelezte; nem tetszik neki, hogy gazdája letolta öléből, hogy Bethany-hoz tudjon hajolni. A remegő női kezek óvatosan csúsztak Leo sima bőrére, aki reflexből előre dőlt, így Beth kénytelen volt elfeküdni az ágyon.
Puhatolózva csókolták egymást, mindketten ízlelgették a helyzetet. Kíváncsian várták, milyen hatás vált ki belőlük az ellenkező nem csókja, de egyikük sem érezte azt a bizsergést, mint a saját nemüknél.
Leo felháborodásában arra jutott, hogy kipróbálja, milyen, amit Bethany hiányol a srácokról. Egyik kezére támaszkodott, és miközben gyorsabban kezdett csókolni, másikkal óvatosan markolta meg a lány jobb mellét. Bethany szemei lepetten pattantak ki, keze lecsúszott Leo mellkasára. Erre nem számított, de ettől végképp rá kellett jönnie, hogy nem vonzódik a srácokhoz. Leonak sem tetszett, hogy ilyen puha valami a partnere felsőtestén, jobban szerette az izmokat.
Elhajoltak egymástól, majd egymás szemébe nézve nevetni kezdtek. Bethany meglökte a fiú vállát, amitől az mellé gördült az ágyra.
- Akkora paraszt vagy! Megfogod a mellem?! - nevetett a lány.
- Te kérdezted, hogy nem hiányzik-e, és határozottan nem. Juuj, túl puha.
Leot kirázta a hideg, Bethany viszont csak vállba boxolta, majd tovább nevettek butaságukon, amit soha nem szabad megtudnia senkinek sem. 

6 megjegyzés:

  1. Haha, ezen nagyon jót nevettem! Fura egy barátság, de héj, ilyen is lehet. Ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy meg tudtalak nevettetni:)

      Törlés
  2. "Chase felháborodásában arra jutott, hogy kipróbálja, milyen, amit Bethany hiányol a srácokról."
    ide nem Leo-t akartál írni? :) amugy jó rész lett, tetszett :) x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De igen, köszönöm, hogy szóltál, már javítottam is :)

      Törlés
  3. Nagyon-nagyon-nagyon szuper!
    Ilyen barátsággal mondjuk még nem találkoztam, de jól van az!
    Hamar hozdd a következőt!
    Xoxo: ~DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig létezik ilyen, hidd el. Nem mondanék nevet, de a sztorik alapötletének születnie kell valahonnan. Boldog vagyok, hogy tetszett :)

      Törlés