2014. november 14., péntek

We want 'em! - Ikrek hamdűvelet #7

Sziasztok!
I'm here with the következő rész. Köszönöm az eddigi szép szavaitokat, és figyelmeztetni szeretnélek titeket, hogy figyelmesen olvassátok el a részt, mert van benne pár megjegyzés, amelyek majd kiadják a későbbi bonyodalmakat.
Jó olvasást, Ti vagytok a legjobbak! :)



7. fejezet

Bethany ott ült a lelátón, az edzésen, mint minden héten, amióta megtudta, hogy véletlen pont akkor van lyukasórája, mikor a lányoknak edzés - na, meg Heidi jelenléte sem utolsó szempont. Kezében rajzosfüzete pihent, és nagy hévvel rajzolta le immáron sokadszorra a szőkeséget. Ezúttal éppen ugrott a háló előtt, hogy lecsapja a labdát. Háta ívbe feszült, haja lobogott, lábát behajlította, keze lendült, ajkai elnyíltak. Bethany elégedett volt a tökéletes ábrázolásával.
Az edzések alatt - amin nem tudott ott lenni Beth, más napokon - kiéleződött Heidi és Maya között a viszony. Maya minden alkalmat megragad, hogy belekössön Heidibe, Bethany szerint nem véletlen, hogy vetélytársat lát benne.
Ezúttal véletlenül egy csapatba kerültek ketten, így a levegőt vágni lehetett volna a feszültségtől. Heidi próbált nem oda figyelni Maya szánalmas próbálkozásaira, hogy belé kössön. A szőkeség kedvesen Bethany-ra mosolygott oldalt, miközben fogadásra készült az ellenféltől. Beth imádta, amikor így előre dől, és szexisen bepucsít. Sajnos ezt a srácok is észrevették, és gyakran benéznek az edzésre.
Abban a pillanatban kivágódott a terem ajtaja, és a focicsapat java jött be rajta hangoskodás közepette. Minden megállt pár pillanatra, a lányok kérdőn fordultak oda, míg az edző szemforgatva várta ki, míg leülnek hátra. Egymás oldalát lökdösve mutogattak Heidi hátsójára, amelytől nem csak Bethany, de még Maya szemében is féltékenység gyúlt. Beth a szerelmét féltette, míg Maya a tökéletes pozícióját a pasik körében.
A platina szőke lány talán úgy érezte, bizonyítania kell, hogy Ő sokkal jobb minden téren, mint Heidi, így bár a labda egyenesen Hinak repült, Maya mégis bevetődött elé, hogy övé legyen az elismerés. Ellenben egy ilyen alkalommal elesett, és lehorzsolta combja oldalát, melyet nem védett sem a nadrág, sem a térdvédő.
Fájdalmasan nyögött fel, miközben Heidi aggódva guggolt le mellé. A srácok hangosan kinevették, amitől Maya még inkább haragra gyúlt.
- Te jó ég! Jól vagy? - nézte idegesen a nagy horzsolást Hi.
- Hagyj békén! - lökte el a kezét mérgesen a lány, majd magától felállt, és kibicegett az öltözők fel.
Heidi zavartan nézett utána, majd kérdőn fordult Bethany felé, aki tátott szájjal figyelte az eseményeket. Kicsit örült, hogy Maya végre megkapta a magáét, de féltette Hit. De sajnos a pasik még mindig oda voltak az Ő kiszemeltjéért.
- Oké, lányok, 10 perc szünet! - mondta az edző, majd kisietett Maya után, hogy megnézze sérülését.
Heidi felsétált Bethany mellé, aki ezt észlelve gyorsan becsukta füzetét, a ceruzát pedig füle mögé csúsztatta, mintha mindig is ott lett volna.
- Csúnya seb volt - jegyezte meg, mikor Heidi neki támaszkodott a lelátó korlátjának mellette.
- Szerintem is, de megérdemelte, ha ennyire féltékeny volt. Én próbáltam jó fej lenni.
Bethany ismét elképedt Hi lazaságán és józan felfogásán, de be kellett látnia, hogy igaza van.
- Azt hiszem, van egy kisebb rajongótáborod - biccentett fejjel balra Beth a srácokra.
Heidi elnevette magát, majd odaintett, akik erre a lehető legelragadóbb, Casanova mosolyukat vették elő.
- Nézz rájuk! Nevetségesek.
Heidit nem hatotta meg a pasik figyelme, akik egytől egyig arról fantáziáltak, milyen aranyéletük lenne, ha egy ilyen csaj lenne a barátnőjük. De a szőkeség pontosan tudta, hogy aztán jön egy újabb és egy újabb, aki majd több népszerűséget, bulit vagy szexet ígér, és máris elfeledkeznek róla. Ezért nem is izgatta magát miattuk.
- Maya pont ezek miatt, a majmok miatt haragszik rád - jegyzete meg Bethany.
- Tudom. Csupán azt nem tudja, hogy fölösleges produkálnia magát, nekem nem kellenek ezek a szánalmas "mintapéldányai" az evolúciónak.
- Ezt hogy érted? - Bethany szemében remény csillant.
- A legtöbb hímnemű szánalmas. Nem mindenkinek van olyan szerencséje, hogy talál egy remek pasit, mint neked Leoval.
Heidi magában átkozta, hogy ezt kimondta, hiszen Leo megcsalja Bethany-t a bátyjával, Ő pedig falaz nekik, mint most is. Árulónak érezte magát, hiszen Beth egy remek lány, Ő pedig kénytelen a szemébe hazudni rendszeresen. Csupán azt nem tudta, hogy Bethany mindenről tud, és pont úgy részt vesz a játékban, ahogyan Heidi.

Robert Owen, a takarító komótos, férfias léptekkel haladt a szertár fele, miközben azon gondolkozott, hogyan fogja kiszedni a tanári puha, vörös, velúr kanapéjából a kávéfoltot, amit az idős fizikatanár remegő kezei okoztak immáron harmadszor a héten. Nemrég dobta ki a gyengélkedőről elszállított véres ruhadarabokat, amelyekkel egy újabb béna kiscsaj lábát kezelte le az iskolaorvos. Az előbb súrolta fel a folyosót, de amint végzett, a focicsapat pár tagja átgázolt a vizes kövön, figyelembe sem véve kemény munkáját. Éppen a női röplabdán történtekről beszéltek, meg egy szőke hátsójáról.
Utálta a munkáját, mindent megadott volna, ha visszatekerhetné az időt, és 20 évesen nem dönt úgy, hogy otthagyja az egyetemet. Tessék, mi lett belőle; se feleség, se gyerekek, de még egy rendes állás se.
Sóhajtva nyitotta ki az ajtót, így a homályos helyiségbe érkezett, ahol az egyetlen természetes fényt csupán az aprócska ablak jelentette a hátsó falon. A villany felkapcsolása nélkül is elálltak szavai, és fel tudta mérni a helyzetet. Semmi nem volt a helyén. Nem maradt rumli, valaki talán leverte a dolgokat, de utána próbált rendet rakni, de nem tudta, minek hol a helye.
- Azok a szemét kölykök... - mérgelődött magában, miközben visszapakolta a dolgokat eredeti helyükre. Felemelte az ammóniás üveget, de kicsúszott kezéből. Az ütközéstől lepattant a teteje, és a csípős szag hamarabb megtöltötte a szobát, mint a földet a folyadék. - Utálom a munkámat! - siránkozott nekidőlve a falnak.

Azt azonban nem tudta, hogy ha 10 perccel hamarabb jön, akkor még láthatja az okozóit ennek az összevisszaságnak. Leo hevesen marta Chase ajkait, aki a barna hajkoronába túrva húzta még közelebb magához a srácot. Még be sem csukódott mögöttük az ajtó, máris egymásnak estek. A napok teltével egyre fájóbb a másik hiánya számukra, és az ilyen rejtett percekbe mindent beleadnak.
Az ajtónak tolta Chaset, aki halkan felsóhajtott a kiszolgáltatott helyzettől, de nem szakadt el a másik ajkaitól.  Végül Leo vetet véget heves csatájuknak, és szaggatott légzéssel vetette homlokát a szőkéének.
- Biztos nem gáz, hogy ellógtunk az óráról? - kérdezte halkan.
- Majd azt mondjuk, rosszul voltam, és lekísértél a gyengélkedőre.
- Rosszul voltál, Édes? - húzta huncut vigyorra ajkait Leo.
- Igen. Egész nap nem érhettem hozzád - lehelt lágy puszit ajkaira Chase.
- Tudod, ez a bujkálás nem is olyan rossz. Nekem tetszik, hogy van egy közös titkunk, és izgalmas is.
- Igen - húzta el a száját Chase, ami Leonak gyanús lett.
- Gáz van? Nem voltál túl meggyőző.
- Nem vészes, csak...ha nem lenne barátnőd, valószínűleg akkor sem lehetnénk nyíltan együtt a szüleim miatt, így nem is értem, miért érzem ezt, de azt hiszem, féltékeny vagyok Bethany-ra. Csak magamnak akarlak! - nyögte ki Chase lesütött szemekkel.
Leonak bár bűntudata volt, amiért Chase-nek oktalanul vannak ilyen érzései, mégis a szíve hatalmasat dobbant, hisz ez majdnem egy szerelmi vallomással ért fel.
- Édesem! - sűrített bele minden szeretetet ebbe a szóba. - Te vagy nekem a legfontosabb. Ha szeretnéd, szakítok Bethany-val.
- Nem! Ilyet soha nem várnék el Tőled. A lelkizés helyett inkább élvezzük ki, hogy Heidi elcsábítja az edzésére Bethany-t, és kettesben lehetünk - simította kezeit ismét Leo arcára Chase.
- Ha az összes szerdai matekunkat ellógjuk, nem nagyon fogjuk letenni az érettségit - nevetett Leo.
- Viccelsz? A matek gyerekjáték.
- Akkor korrepetálhatsz majd, mert az a halálom - rántotta meg a vállát Leo, miközben egyik kezével Chase oldala mellett, míg a másikkal feje mellett támasztotta az ajtót, így közre zárva a szőkeséget.
- Benne vagyok.
Chase hajolt előre, hogy végre ismét megcsókolhassa Leot. A srácoknak több sem kellett, elmerültek egymás szájának és testének felfedezésében, de Leonak eszébe jutottak Bethany pár napja elejtett szavai. Miközben Chase kezei Leo nyakán pihentek, addig a barna végighúzta tenyerét az oldalán, de ezúttal nem állt meg a csípőnél. Leo belemarkolt a szőke kezek, David Beckhamet meghazudtoló hátsójába, és magához húzta a másik csípőjét, aki ettől halkan felsóhajtott.
Chase automatikusan vadabbul kezdett csókolni ettől, majd elrugaszkodott a talajtól. Leonak alig volt ideje felfogni a dolgokat, azon kapta magát, hogy Chase lábai dereka köré kulcsolódnak, Ő pedig a kerek fenékbe markolva tartja a srácot. Nem gondolkozott, ösztönei vezették, így oldalra fordulva feltette a szöszit az asztalra, majd lábai közé férkőzve folytatták csókcsatájukat. A levegőt egymás szájból szerezték, orruk sokszor összeütközött, Chase nyelve néha találkozott Leo alsóajkán a hideg fémmel, amely a folyamatos termikus kölcsönhatástól melegedni kezdett, majd a bőrük magas hőfokát vette fel.
Leo elhajolt a szöszitől, és a nyakát kezdte csókolgatni V kivágású felsőjében. Chase készségesen vetette hátra fejét, hogy Leo több teret kapjon, és párszor halkabban felsóhajtott. Kezei a barna pólója alá férkőztek, és míg az egyikkel hasát simogatta, a másikkal derekát szorította. A srác bőre lángolt tenyere alatt. Eközben Leo az asztal széle helyett Chase combjába akart markolni, de amikor lendítette a kezét, leverte a tisztítószereket a szomszéd polcról. Hangos csattanással érkeztek földre a műanya üvegek, amitől elszakadtak egymástól. 
Mindkettejük hevesen kapkodta a levegőt, mellkasuk vadul emelkedett és süllyedt. Végigmértek a kialakult háborús övezeten, majd egymásra nézve nevezni kezdtek. Chase leugrott az asztalról, majd egy lágy, szeretetteljes puszit nyomva Leo ajkaira, elkezdték összeszedni a rumlit, amit hevességük okozott. 

8 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Hahaha azt kell, hogy mondjam, nem nehéz nálam mostanában megszerezni az első komit, de ez sokat jelent nekem, köszönöm :)

      Törlés
  2. Olyan kis aranyosak Leo-ék. :3 Mondtam már, ők lesznek a halálom.
    Utálom Maya-t. :D
    Szegény takarító bácsi xD
    Imádom :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy bejönnek, de azért remélem, nem Ők okozzák a vesztedet. Ahhoz fiatal vagy még, Kedveském! :)

      Törlés
  3. Jujj,olyan aranyos! Èn is a takarítót sajnálom,na meg Chase-t. Szegény tévhitben él...
    Maya pedig megérdemelte,a kis irigy..
    A csajoknak pedig szurkolok! ;)
    xxCoolGirls

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahaha úgy látom, mindenki a takarítót sajnálja leginkább. Majd meglátod, mit hozok ki ebből, van még pár dolog a tarsolyomban :D

      Törlés
  4. Nagyon aranyosak Leo-él!!
    És a rész is nagyon jó. Ügyesen írsz! Siess a kövivel!
    Xoxo: ~DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon boldog vagyok, hogy ennyire tetszett :)

      Törlés