2014. november 17., hétfő

We want 'em! - Ikrek hadművelet #8

Sziasztok!
Boldog hétfőt mindenkinek! Bleeee. Na jó, mondom ezt én, aki beteg szabin van, csak hogy vezethessen, és minél hamarabb letehesse a jogsit hahaha.
A lényeg, hogy sokan már rájöhettetek az előző részből a bonyodalomra, de most azzal szándékoztam lezárni. Köszönöm az eddigi szép szavakat, remélem, ez is érdemel párat.
Jó olvasást! :)

8. fejezet

A sötétkék Audi motorháztetején engedelmesen csúsztak le az esőcseppek, amelyeknek sokak szerint fagyott állapotban, hó formájában kéne szállingózniuk, de ma az időjárás úgy gondolta, elég lesz egy kis zivatar is.
Az ablaktörlő monoton kattogása és Chase szerelmes vigyora már kikészítette Heidit. Egyre szorosabban fogta a kormányt, zavarta, hogy fedeznie kell az újdonsült jó barátnője előtt bátyját és úgy szerelmét.
- Legalább ne nézz így! - szólalt meg végre a lány.
- Hogyan? - pillantott rá Chase.
- Úgy, mintha egy másik világban élnél, ahol az unikornis szivárványt hány, és csillámport fingik.
- Tudod Hi, néha úgy érzem, semmi érzelem nem szorult beléd, de aztán csinálsz valamit, amitől rájövök, hogy valójában remek csaj vagy.
- Kösz a bókot. Csak nem Leora gondoltál? - pillantott rá pár pillanatra a lány, miközben bekanyarodott az iskola parkolójába. 
- Ilyen egyértelmű?
- Eléggé.
- Bocs, Hi. Visszafogom magam, de egyszerűen...imádok vele lenni, érted? Tegnap is úgy csókolt, hogy az asztal...
- Oké! - szakította félbe a lány sürgősen. - Kímélj meg a részletektől!
- Jobban szeretnél hallani leszbikusokról melegek helyett? - kuncogott Chase az ülésbe nyomva hátát.
- Hát, csajokban még nem csalódtam - rántotta meg a vállát a lány.
- De csak mert még eggyel sem voltál. Legalább egyikünk normális, és az ellentétes nemhez vonzódik - nevette el magát a srác.
Heidi szépen beparkolt két autó közé, leállította a motort, és ki akart szállni, de Chase megragadta kezét. Kérdőn pillantott vissza a srácra, aki legszebb mosolyát vette fel. Hi eléggé ismerte már ahhoz, hogy tudja, ez mit jelent:
- Oké, mit akarsz?
- Anyáék csak jövő hónapban jönnek utánunk, igaz? - Heidi csupán bólintott válasz képpen, és várta a folytatást...mert nem ennyi, az biztos. - Szóval arra gondoltam, hogy Leoval eggyel feljebb kéne lépnünk. Már elég régóta csináljuk ezt. De hozzá nem hiszem, hogy mehetnénk, és nálunk csak ketten vagyunk az üres házban. Arra gondoltam, hogy szombaton ott aludhatnál Bethany-nál. Akkor biztosak lennénk benne, hogy nem megy át Leohoz.
Heidi nem tűnt igazán lepettnek, már számított arra, hogy hamarosan le akarnak feküdni egymással, de nem hitte, hogy neki ennyire bele kell folynia ebbe a dologba. Nem is az Ő kapcsolata, de úgy érezte, majdnem annyi része van benne, mint Leonak és Chase-nek.
- Chase, így is elég nehéz nap, mint nap Bethany szemébe néznem, amikor tudom, hogy a bátyám titokban a pasijával enyeleg a takarító szertárában.
- Hi, kérlek. Ti is jól érzitek magatokat, meg mi is - erősködött a srác.
- Ha akarod bezárkózok a szobámba három zacskó kajával, és ki sem jövök két napig, de ebbe nem megyek bele!
- Nézd Heidi! Emlékszel mi volt Aidannal? - Heidi lehunyta szemeit, nem akart emlékezni, mennyit vigasztalta akkor Chase-t. - Nem akarom, hogy ez is rosszul süljön el. Én csak tökéletesre szeretném.
- És bízol Leoban? - kérdezte Heidi, de a válasz határozottan érkezett:
- Igen.
Heidi sóhajtva ejtette le ölébe kezeit, miközben gondolkozott. Nem akarta ismét romokban látni bátyját, mint Írországban. Nem bírná elviselni, ha miatta nem lenne boldog Chase, így úgy döntött, inkább rá bízza a dolgot.
- Rendben. Elmegyek otthonról, de nem erőltethetem rá magam Bethany-ra. Álljak elé, és hívassam meg magam? Ezt Te sem gondoltad komolyan.
- Ne aggódj! Beszélek ma Leoval, Ő majd ráveszi Bethany-t, hogy hívjon el magához. Neked csak várnod kell - vigyorgott szélesen Chase.
- Nem hiszem el, hogy megint rávettél valamire - csóválta a fejét a lány, majd kiszállt az autóból.
Befutottak az iskolába, hogy ne ázzanak el teljesen, de a kabátjuk vállát így is pöttyökben sötétebbre festette az eső. Bevágták kabátjukat a szekrényükbe, és mindketten nagyon jól tudták, hogy a tegnapi edzés után nem állnak oda a szokott csapathoz. Ellenben a társaság nagy része megindult feléjük, amitől lepetten kerekedett ki Heidi szeme, majd kelletlenül lehunyta azokat. Mindenki ott volt, kivéve Maya-t, Bethany-t és Leot.
- Srácok hétvégén party lesz nálunk! Szombaton mindenképpen el kell jönnötök! - vigyorgott izgatottan Luke.
A két szőke iker egymásra pillantott, és ugyanaz futott át az agyukon. Chase csupán megrántotta a vállát, Heidi ebből értette a célzást. Ezt a bulit most kihagyják.
- Jól hallom, party lesz! Te jó ég, ez nagyszerű! - toppant be Maya.
Kicsit sántított, de ha nem tudták volna mind, hogy mi történt vele, nem veszik észre. Fájó combja ellenére is magassarkúba kényszerítette vékony lábait. Luke elhúzta száját, majd próbálta kizárni a platinaszőkeséget.
- Szóval, eljöttök? - nézett kérdőn az ikrekre, amitől Maya láthatóan ledöbbent. 
- Nem. Azt hiszem, ezt most kihagyjuk - mosolygott féloldalasan Heidi.
- Ne már! Miért? Király lesz!
- Sajnálom, haver, a szombat nem alkalmas - rántotta meg a vállát Chase.
- Nem gáz, majd legközelebb - szólt közbe Maya magas hangon.
Luke lemondón csóválta a fejét. Szerette volna, ha Hiedi eljön a partijára, fel akarta szedni a lányt. Chase a bejárat felé pillantott, ahol éppen akkor lépett be Bethany és Leo. Normál embereknek nem tűt volna fel, de Leo szeretőjének féltékeny pillantása azonnal kiszúrta, hogy most sem fogják egymás kezét.
Elnézést sem kérve a csapattól hozzá sietett, amitől Leo ajkain széles mosoly jelent meg, de visszafogta magát. Bethany zavartan pillantott a szőkeségre.
- Bocsi, elrabolhatom egy percre Leot? - kérdezte a lánytól kedves mosollyal.
- Persze - vigyorgott Beth, nem tudta visszafogni magát.
Miközben a többiekhez sétált, akik látszólag ma új törzshelyet találtak, Chase oldalra húzta Leot a szekrényekhez.
- Chase megőrültél? Azt hittem, nem akarod, hogy bárki is... - hebegett Leo, de Chase félbeszakította.
- Figyelj rám! Szombat este átjöhetnél, ha gondolod. Heidi pedig Bethany-nál aludhatna biztos, ami biztos.
Leo először fel sem fogta a dolgot. Eleve az meglepte, hogy Chase ennyire izgatottan mindenki szeme láttára félrevonja, aztán az, hogy áthívja estére, amikor is biztosan nem a matekot akarja neki megtanítani.
- Öhm...persze, rendben - hebegte még kicsit sokkosan, de hamar magára talált. - Beszélek majd Beth-szel, hogy hívja át Heidit. Nem hiszem, hogy gondot okoz.
- Most azonnal megcsókolnálak! - örült meg Chase, de amint ráeszmélt, mit mondott, azonnal körbenézett, nem hallotta-e meg valaki.
- A szokott időben, a szertárban! - nevetett halkan Leo ettől.
Chase csupán bólintott, majd visszasétáltak a többiekhez. Tartották az egy méter távolságot, bár viszketett a tenyerük a másik bőre után. Maya szélesen elmosolyodott, amikor meglátta Chase-t ismét, aki visszaállt nővére mellé.
- Tényleg, srácok. Merre voltatok tegnap matekon? - kérdezte Luke zavartan.
- Nem éreztem jól magam, Leo lekísért a gyengélkedőre - válaszolta Chase könnyedén.
Maya szeme lepetten kerekedett ki mellettük. Kérdezni akart, de becsengettek.

Mindenki ment órára, csupán a platinaszőke lány maradt még ott. A szekrénynek dőlve meredt maga elé, miközben azon gondolkozott, hogy összerakja fejében a darabkákat, amik látszólag nem passzolnak össze.
A gyengélkedőre? Az agya vadul kattogott. Nem kerülhették el egymást, Ő szinte egész órán ott volt bent, fertőtlenítették lábát. Képtelenség, hogy ne találkozzanak. Valami nem stimmelt a srácok sztorijában, Maya pedig ki akarta deríteni, hogy mégis merre voltak, ha nem a gyengélkedőn.
Leo nem érdekelte, Chase-hez akart közel kerülni. Ha összejön a sráccal, két legyet üt egy csapásra. Megkapja a legjobba pasit a suliban, és az ikertesóját az őrületbe tudja kergetni egészen közelről.
Összeszűkült szemekkel gondolkozott a következőkön. Arra jutott, hogy muszáj megtudnia, mit titkol a két srác, hátha zsarolhatja vele Őket.

2 megjegyzés:

  1. Első komizó,hurrá :-) .Na a lényeg az hogy imàdom az új blogodat.Először furcsa volt hogy nem larry meg ilyenek de jó ez is és hidd el lesz sok sok feliratkozód és kommented ezen a blogodon is.És a részhez meg annyit fűznék hogy tetszett és várom a következőt siess vele.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen a biztatást/bizalmat, nagyon remélem, hogy nagyobb népszerűségnek fog örvendeni, ugyanis az egész országhoz szeretnék majd szólni vele :)

    VálaszTörlés