2014. november 20., csütörtök

We want 'em! - Ikrek hadművelet #9

Üdv!
Érkezem a kövivel, nem kertelek sokat, remélem, tetszik.
Jó olvasást! :)


9. fejezet

- Nem Leo! Nem, nem, nem és nem - tiltakozott olyan hevesen Bethany, ahogy csak tudott.
- Miért? Nem akarsz vele lenni? - nézett ártatlan, nagy, kiskutya szemekkel a srác.
- Dehogynem, ezt Te is tudod. Na, de egy pizsiparti? Azon csajos témákat szoktak kibeszélni; pasik, párkapcsolatok, a havi...szerinted mennyi közös témánk lesz Heidivel? - akadt ki Beth, mire Leo pimasz mosolyra húzta ajkait.
- A havit jó hosszan ki tudjátok tárgyalni.
Bethany mérgesen oldalba lökte Leot, aki így nekidőlt a szekrényeknek a folyosón. Nem értette, legjobb barátja - és állítólagos párja - miért nem fogja föl ennek a helyzetnek a súlyosságát.
- És ha megkérdezi, hogyan jöttünk össze? - akadékoskodott Bethany.
- Akkor elmondod az igazat - a lány szeme ettől lepetten kerekedett ki, mire Leo kuncogni kezdett. - Akkor elmondod neki, hogy ovi óta legjobb barátok vagyunk, aztán csak úgy megtörtént egyik napról a másikra. Nem hazudsz!
- És ha azt kérdezi, mi történt már meg köztünk? - nézett nagy szemekkel Bethany.
- Akkor azt mondod; hajoljon közelebb és megmutatod! - nevette el magát Leo nyíltan, mire páran kérdőn pillantottak feléjük. Bethany ettől még kínosabban érezte magát.
- Ja, akkor semmit nem teszek, hisz köztünk nincs semmi.
- Pont ezért csapjatok ilyen csajos cuccot! - néz mélyen a lány szemébe Leo, majd még hozzáteszi: - Na meg azért, hogy végre lehessen egy csodás estén a szőke manóval.
Bethany felkuncogott ezt hallva. Pár pillanatig átfutott agyán a kérdés, hogy csak Leo ilyen önző dög, vagy minden meleg pasi.
- És hogy tervezed? Nem lesz kínos? - kérdezte halkabban Bethany.
- Nem tudom, de erről majd később beszélünk. Ott van Heidi, menj!
Leo előrébb taszította a lányt, aki ettől megbotlott, így gyilkos pillantással nézett hátra válla fölött legjobb barátjára. A srác csupán felhúzta vállait, és ártatlan vigyort vett fel. Bethany nem tudott rá haragudni, pedig nagyon szeretett volna néha.
Lassú, de magabiztos léptekkel indult meg a szekrényénél ácsorgó, magányos lányhoz. Heidi észrevette a közeledő személyt, így elmosolyodott, és beljebb hajtva a szekrényt köszöntötte Bethany-t...másodszorra a nap folyamán.
- Mi a helyzet Beth? - mosolygott kedvesen.
- Hi arra gondoltam, hogy átjöhetnél szombaton egy kis csajos estére - hebegte kínosan Bethany, de úgy volt vele, inkább túlesik ezen az elején, mintsem kerítések után.
- Öhm...pizsipartira hívsz? - nevette el magát a szőkeség.
- Mondhatni, bár fogalmam sincs, hogy mennek ezek a lányos, nyálas esték - vakarta meg zavarában tarkóját a lány.
- Én sem, ne törődj vele! Rendben, jól elleszünk! - foga meg a vörös vállát Heidi, miközben nevetett.
Bethany oldalra pillantott Leora, akinek elég volt egy szemvillanás, hogy rájöjjön; minden sínen van. De Heidi pillantását egyikük sem látta ikertestvére felé a lépcsőn. A különleges ikerkapcsolat most is meghozta a kívánt hatást, szavak nélkül felfogta a betoppanó Chase, hogy a szombatjuknak most már zöldlámpája van.

Leo ceruzája végét rágta, miközben a matek feladatokat nézte át a padban ülve. Utálta ezt az órát, és ennyi izgalommal képtelen volt bármire is koncentrálni, ami nem áll szoros kapcsolatban szőke hercegével.
Alig várta a szombatot, de azért tartott is tőle, hiszen mindennek tökéletesnek kell lennie, Ő pedig sok minden, de hibátlan nagyon nem. Ellenben reménykedett benne, hogy Chase sem az, mégis a szemében Ő volt a megtestesült Dávid szobor, amely a férfiasság mintaképe, a tökéletes mértani pontosság, Michelangelo polihisztorhoz méltó elméjének gyümölcse.
A csengő jelezte, hogy kezdődik az óra. A percek lassan vánszorogtak Leo feje felett, pláne mivel ilyenkor együtt van matekja az ikrekkel, akik ebben a teremben messze kerültek tőle sajnos.
Chase ellenben folyton aggodalmas pillantást vetett a homlokát ráncoló barna fele, aki próbált bármi logikát és összefüggést találni a táblán lévő feladatban. A szőke is felpillantott a táblára, hogy lássa, mit talál Leo olyan nehéznek. Végigfutotta a még megoldatlan példát, és azonnal levezette fejben; ha az x minusz, akkor a reláció megfordul, tehát a parabola lefelé görbül, amely azt jelenti, hogy jelen pillanatban nem metszi az x tengelyt, tehát az exponenciális egyenletnek nincsenek zéruspontjai.
Kitépett a füzetéből egy lapot, amitől Heidi zavartan ráncolta össze homlokát, majd írni kezdett rá. Összegyűrte - viszonylag halkan -, majd hátradobta Leonak. A galacsin éppen a srác vállán pattant meg, majd lehullott mellé a földre. Zavartan eszmélt, lenyúlt érte, és széthajtotta.
"Várj meg suli után, megtanítom a matekot!"
Homlokráncolva pillantott előre Chase-re, majd határozottan bólintott, mire a srác széles vigyorral fordult előre. Heidi kérdőn bökte oldalba.
- Nem fogom hagyni, hogy megbukjon matekból. Ma hárman megyünk haza - súgta a srác.
 Heidi éppen meg akarta jegyezni, hogy abból nem lesz sok felfedezés a matek világában, sokkal inkább a másik szájában, de amikor vette a levegőt, felpillantott a tanárra, aki szúrós szemekkel méregette őket, így inkább összezárta ajkait.

Chase megtartotta ígéretét, a suli előtt megvárták, míg elköszön egymástól Bethany és Leo, majd beültek hárman az autóba. Heidi jobbnak látta, ha ismét Ő vezet bátyja helyett, míg Chase mellé, Leo pedig mögéjük ült. 
- Tudod, Chase, engem nem érdekel a matek, szóval fölösleges törnöd magad - szólalt meg hátul Leo.
- Hidd el, hogy meg tudom értetni veled! - pillantott hátra féloldalas mosollyal a szőkeség.
- Azért tisztázzuk már, hogy most csak matekozni akartok, vagy előjátékot szombatra? - kérdezte Heidi, miközben kitette az indexet, hogy kikanyarodik a suliból. A srácok kicsit ledöbbentek, Leo ajkaihoz kapott, hogy megdörzsölje zavarában a karikát, míg Chase bosszúsan pillantott húgára. - Csak a kínos helyzet elkerülése végett mondtam, ugyanis a hanghatásra való tekintettel még gyorsan felviszek magammal egy füldugót a szobámba.
Heidi még tetőzte a dolog forróságát, de ezzel pontosan tisztában is volt, és ha nem lett volna kitéve Chase gyilkos tekintetétnek, már régen kibukott volna belőle a nevetés.
- Te élvezed ezt, igaz? - kérdezte a srác átlátva a szitán.
- Nagyon. Ennyire látszik? - nevette el magát Hi.
Chase csak megcsóválta a fejét, majd kedvesen hátramosolygott a zavart Leora. Mire megérkeztek a barna is feloldódott hátul, de leginkább csak akkor lazult el, amikor Chase szobájának ajtaja rájuk csukódott. A szőkeség kivágta az ágyra cuccait, majd intett Leonak, hogy Ő is tegyen így. Egymás mellé hasaltak a kék takarón előttük a füzettel.
- Hol kezdjük Tanár úr? - kérdezte cinikusan Leo.
- Több lelkesedéssel, vagy bűntibe küldelek! - nevette el magát Chase.
- Milyenbe? - kérdezte lepetten Leo.
Chase-nek lett volna erre pár eléggé frappáns, perverz válasza, de inkább visszafogta magát, és csak ennyit mondott:
- Ne akard megtudni.
Leo elégedett volt ezzel a válasszal, de amint oldalra pillantott, rájött, hogy túl közel vannak egymáshoz. Azonnal meg akarta csókolni Chase-t, aki ekkor pillantott fel a füzetéből, így tekintetük összeakadt.
- Szerintem kezdjük az első példával - hebegte Chase elveszve a kék tekintetben, amit Leo ki is használt.
- Szerintem is. Egy csók megteszi első példának?
Választ nem várt, nem is kapott, megcsókolta a szőkeséget, aki élvezettel engedett a nyomának, és hátára gördült. Leo félig fölé helyezkedett, miközben érzékien csókolták egymást. Kezeit Chase oldalán járatta, majd kicsit a pólót is feltűrte ott, hogy a forró bőrhöz tudjon érni.
Mikor megunta a puhatolózást, elvált a szőke ajkától, majd nyakára tért rá. Először csókokkal hintette be, majd ajakkarikáját húzta végig az érzékeny bőrön, amitől Chase-t kirázta a hideg, és halkan felsóhajtott. A barna tincsekbe túrt, de most azzal a szándékkal, hogy elhúzza szeretője fejét onnan, és szemébe tudjon nézni.
- Imádom a piercingedet, de erre majd visszatérünk a matek után - mondta nehézkesen.
- Komolyan? - húzta csibészies mosolyra Leo a száját.
- Igen, de előbb a feladatokat oldd meg!
Leo beletörődve megrántotta a vállát, majd nyomott még egy csókot Chase ajkaira, és legördült a srácról. Ismét hason helyezkedtek a füzetek fölé, és ezúttal valóban hozzáfogtak a feladatokhoz.
Chase elkönyvelte magában, hogy Leo nem egy matekzseni, de tanítható, csupán meg kell találni a megfelelő motivációt. Büszke volt magára, amiért ez Ő maga, és pusztán csókjával sakkban tudja tartani a barnát. Ha nem élvezné annyira a közös perceket, még fel is tudná ezt használni ellene - de miért is tenné? 

2 megjegyzés:

  1. Hihihi,aranyos lett! :) Heidi-t nagyon bírom,ha én lennék Chase tesója ugyanezt tenném! :D Szurkolok a lányoknak,és azért,hogy Beth elmondja Heidi-nek az igazat. Bár,én teljes mértékben megbízok a te elképzelésedben,így rád hagyom! :D
    ui:Bocsi,hogy nem írtam az előzőekhez,de elolvastam és azok is tetszettek!
    Puszi:
    CoolGirls :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy ennyire tetszik a sztori. Majd meglátod, mit hozok ki belőle. Nem hiszem, hogy unatkoznátok ;)

      Törlés