2014. november 23., vasárnap

We want 'em! - Ikrek hadműveletek #10

Halihó!
A következő két rész során meg fogtok gyilkolni és halni egyszerre...oké, remélem, nem, de csak nektek szabtam ilyenre az elkövetkezőket. Alig várom a véleményeteket!
Jó olvasást! :)


10. fejezet

Chase és Heidi halkan beszélgettek, miközben utolsó óráról sétáltak ki. Pénteket írtak, amely azt jelentette, hogy holnap lesz a nagy nap Chase és Leo kapcsolatának életében.
- Ki fogod bírni holnapig nélküle? - kérdezte a szekrényeik előtt állva Heidi.
- Nehezen - csóválta meg a fejét.
- Édes istenem - forgatta meg dramatikusan szemeit Hi.
Chase nem szólt semmit. Tudta, hogy húgából gyárilag kihagyták a szerelmet, még soha nem látta Őt szerelmesnek, az eddig kapcsolatai csak úgy voltak. Heidi soha nem esik szerelembe, ezért is állt Írországban nagy szívtipró hírében.
- Remélem, jól sül el nálatok is minden. Bolondítsd magadba Őt is, ahogy eddig mindenkit - vágott vissza Chase kuncogva. Heidi válaszolni akart valamit, de testvére félbeszakította. - Ott vannak!
Chase fejével az integető Bethany és Leo felé bökött, majd mindketten mosolyogva indultak meg feléjük. Nevetve sétáltak ki az iskola szürke, nagy ajtaján, mely reggel még vészjóslóan csukódott be mögöttük.

Maya körmével a korláton dobolt elgondolkozva, miközben figyelte a távolodó négyest. Hűséges utánfutója, Kitty kérdőn kapkodta tekintetét a csapat és a lány között.
- Maya, kiről beszéltek? Te értetted? - kérdezte magas hangon, mire a platinaszőke kék íriszei ravaszul villantak rá.
- Nem kiről. Kikről! - fonta össze elégedetten maga előtt karjait, amitől mellei megemelkedtek. Kitty alacsony IQ szintje sajnos nem nőtt meg az elmúlt másodpercekben, így képtelen volt összerakni a darabkákat. Maya ezt látva megforgatta szemeit, majd elindult Ő is autója fele. - A lényeg az, hogy ebből óriási botrány lesz.
- És ez neked jó, mert... - hagyta félbe a mondatot Kitty.
- Mert így eltakarítom az útból a kis vöröst és Heidit is. A cuki barna srác szívét összetöröm, de Chase-t talán megkapom. Semmi esetre sem lehet azé a vörösé.
- Bethany - felelte Kitty.
- Mi?
- Bethany. Így hívják a vöröst.
- Nem lényeg - rántotta meg a vállát Maya lekezelőn.
- Chase együtt van Bethany-val? - esett le Kitty-nek az egész, és kikerekedett szemekkel pillantott Maya-ra.
- Kitty, Te nem hallottad, mit beszélnek az ikrek? Jézus! Oké, figyelj! - hajolt közelebb a lányhoz. - Bethany megcsalja Leot Chase-sel, Heidi pedig Leora hajt. Ha elmondom a srácnak, hogy a barátnője megcsalja, a szőke pedig meg akarja szerezni, összetörik, de kit érdekel?! A lényeg, hogy mindkét csaj pofára esik. Chase pedig az enyém lesz...talán.
Kitty-nek beletelt pár homlokráncolós percbe, míg feldolgozza az infót, majd bárgyú kuncogással elvigyorodott, és hevesen bólogatott. Maya ismét megforgatta szemeit, majd beült az autóba. Elégedett volt magával, és azzal, hogy ezzel tönkre tud tenni mindent, és megszerezni, amit akar - csupán azt nem tudta, hogy rossz nyomon jár. Meg sem fordult a fejében, hogy valaki a saját neméhez is vonzódhat.

Heidi kuncogva ugrott le a lépcsőn, és megragadott egy almát a konyhában, majd levágta táskáját a székre. A pultnál felakasztott konyharuhában megfényesítette a piros gyümölcsöt, majd nagyot harapott bele fehér fogaival.
Hirtelen az emelet felé kapta fejét, majd felrohant. Lába hangosan dobogott a lépcsőn, miközben rohant, majd kopogás nélkül feltépte Chase szobájának ajtaját. A srác nem volt ott, de a résnyire nyitva hagyott fürdőszoba ajtón át kiszökött a fény és a pára. Heidi kuncogva ugrált oda, testvére izgatottsága rá is átragadt hála ikerségüknek.
- Chase, mit csinálsz? - kérdezte miközben megindult az ajtó fele, és beleharapott ismét az almába.
- Borotválkozok, Hi! - jött a válasz.
Heidi megrántotta a vállát, látta már a testvérét borotválkozni, midig elvágja állánál a bőrét, amin mindig nevet. Már be sem forr az észrevehetetlen seb, annyiszor vágja fel újra a borotvával.
Heidi belökte az ajtót, és éppen le akarta nyelni a falatot, amikor meglátta Chase-t. testvére meztelenül ácsorgott előtte, egyik kezében saját nemi szervét, másikban a borotvát szorongatta a csap előtt. Heidi kemény csaj létére felsikoltott, az alma kiesett kezéből, és a srác lába mellett elgurult. Félrenyelte a falatot, így köhögve fordult el, miközben behajtotta maga mögött az ajtót.
- Mi a fenét csinálsz? - kiabálta a lány még mindig sokkosan.
- Én mondtam, hogy borotválkozok!
- Igen, az arcodon!
- Azt nem mondtam.
Chase csupán kuncogott az egészen. Hi látott/tapintott már meztelen férfit, nem is egyet - sok barátja volt -, de soha nem hitte, hogy egyszer a saját testvérével is szembe találja magát. Persze kicsi korukban együtt fürödtek, de akkor még babák voltak, az más.
- Chase... - hebegte Hi kínosan, mikor eszébe jutott még valami.
- Hmm? - jött az elmélyült válasz.
- Az almám...begurult hozzád.
- Adom! - kinyílt az ajtó résnyire, majd Chase kinyújtotta az almát.
- Ugye nem azzal a kezeddel fogtad meg? - kérdezte undorral Heidi, mikor elvette.
- Nem tudom - válaszolta Chase egy játékos mosollyal, majd becsukta az ajtót.
Ekkor mindkettejükből kibukott a nevetés, majd Heidi kuncogva ugrált le a konyhába ismét. Egy életre az agyába véste, hogy Chase már nem az a kissrác, aki volt - ahogy Ő sem az a kislány -, így már nem nyithat csak úgy be hozzá kopogás nélkül.
Ajkaihoz emelte az almát, de lepillantott rá. Kicsit méregette, majd elhúzta ajkait, és jobbnak látta inkább kidobni. A piros gyümölcs hangos koppanással érkezett meg a kuka aljára. Felkapta a táskáját, és el akart köszönni testvérétől, de jobbnak látta nem zavarni. Kuncognia kellett a gondolaton, hogy megvágja magát ott, és Leonak feltűnik.
- Chase, leléptem! - kiabált föl az emeltre.
- Várj, megyek! - jött a válasz.
- Remélem, felöltözve - morogta Hi.
Chase egy derekára csavart törölközővel jött le az emeletről. Heidi nem csalódott, és egyre inkább nem akart belegondolni, mi lesz a két srác között este. Chase megállt előtte, és hirtelen magához rántotta egy hosszú ölelésre.
- Kösz, Hi! Imádlak. - nyomott egy cuppanós puszit a lány ingbe bújtatott vállára.
- Okosan este. Sok mindenre tudok gyógymódot, de a fájó fenékre még nem.
- Éééés megint sikerült elrontanod a pillanatot - tolta el magától a lányt Chase.
Heidi nevetve nyomott egy puszit arcára, majd kiment az ajtón. Beült az autóba, és meg sem állt a megadott címig, amely Bethany-ék házát jelentette. A villanyok égtek pár helyiségben, köztük abban a helyiségben is, amely az ajtó mögött várta Heidit, ugyanis az ajtó üvegén át kellemes meleg szökött ki.
Be kellett vallania magának, nagyon ideges volt. Bethany egy remek csaj, és nem akarja elcseszni vele a barátságot ikertestvére teenager szerelme miatt. Mély levegőt vett, majd a kapuhoz menve becsengetett.
Bethany futott ki cicagatyában, és egy hosszított pulcsiban. Karjait fázva fűzte össze maga előtt, lehelete fehéren csigázott felfele a sötét éjszakába. Egy sportcipőbe bújt bele sietségében. Mosolyogva nyitotta ki a kaput Heidinek.
- Szia, Hi!
- Beth. Megfázol - figyelmeztette a szőkeség.
- Tudom, azért siessünk be gyorsan.
Bementek, Heidi pedig örömmel vette szemügyre a ház nagyszerűségét. Emlékeztette írországi első otthonukra, amelyre csak homályosan emlékszik gyermekkorából. Az a ház még egyszerű volt, szeretettel teli, karácsonykor meleg fény, és kellemes illatok lebegték körül, az udvaron pedig egy hinta állt. Aztán jöttek az egyre nagyobb és nagyobb paloták, ahol elveszett a nevetés hangja a vastag falak között.
Először a feszültség tapintható volt köztük, majd Bethany varázskakaója engedte, hogy megeredjen a lányok nyelve a kanapén ücsörögve.
- És milyen volt Írország? - kérdezte Beth.
- Gyönyörű hely. Aki nem él ott, csak átutazóban van, csupán a zöld füvet, a magas sziklákat és a kastélyokat látja, de ha ott nősz fel, egész mást jelent. - Heidi szeretetteljesen elmosolyodott, majd belekortyolt a kakaóba. - Úgy a harmadik vagy második ház lehetett, amibe költöztünk akkor. Volt mellette egy nagy legelő. Nyáron oda hajtották ki a birkákat. Mindig ott futkároztam velük. Chase félt a nagy állatoktól, nem mert odajönni velem. Az egyik kos ezt megérezte, és nekiment. Eltörte Chase lábát, rátaposott. Azután elköltöztünk onnan ismét, és utána csak belvárosi házakat vett Apa.
Heidi maga elé meredve bambult az emléken, Bethany szíve pedig összeszorult az erősnek tűnő mégis sok fájdalommal megbirkózó lány láttán.
- Sajnálom.
Heidi itt eszmélt, és felkapta tekintetét, majd szélesen elmosolyodott, mintha mi sem történt volna. Tovább folytatódott a bolondozás kettejük között, azonban Heidinek akkor még fogalma sem volt, milyen megrázó élményben lesz része azon az estén. 

8 megjegyzés:

  1. Úúúúúúú! Mi lesz itt? És mi lesz ott? Jézus,rendesen felpörögtem ettől az irománytól! Már nagyon várom mi lesz a lányokkal,mi lesz a megrázó dolog! Jajj,túl pörögtem...
    Fizikai fájdalmat okoz várni,úgyhogy siess a kövivel!
    Puszi:
    CoolGirls :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahaha sajnálom, hogy mégis várnod kell egy kicsit. Elnézést érte. Nagyon örülök, hogy ennyire felpörgetett, ezt nagyon jó hallani :)

      Törlés
  2. Miért pont itt hagyod abba??? Kínozni akarsz?!!? Siess a folytatással *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsi, ígérem, hamarosan jövök az új résszel :)

      Törlés
  3. Ajajj sejthető mi lesz. *--* Egyébként aranyosak. *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán? Szerinted, mi? Köszönöm szépen :)

      Törlés
  4. Imádommm!Kövitt!! :DDDDD

    VálaszTörlés